Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Schoenen als cadeau of koop je ze zelf?

2 sneakers

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen, sommige mensen komen er in om en andere mensen hebben maar één paar waar ze hele dagen op lopen. Alleen hoe weet je nou welke schoenen goed zijn voor je voeten en welke je het beste cadeau kunt geven? Je kunt dan alsnog zoveel schoenen in je kast hebben staan, als meer dan de helft niet lekker zit, dan heb je helaas niks aan zoveel schoenen. Je kunt dan inderdaad maar beter één paar hebben zoals zwarte sneakers dames, die echt lekker zitten dan een hele kast vol schoenen die niet passen. Dus hoe weet je welke schoenen er nou bij jou passen?

Zit de schoen ook echt lekker?

Het gaat er dus vooral om dat schoenen ook echt goed en lekker zitten. Je moet namelijk nog je hele leven met je voeten, dus dan kun je maar beter zorgen voor goede ondersteuning. Waar moet je dan precies op letten als het gaat om goede schoenen? Het allerbelangrijkste is dat je jouw schoenmaat weet. Sommige mensen houden de schoenmaat aan die ze in hun tienerjaren een keer hebben opgemeten, maar voeten groeien vaak nog wat langer dan je tienermaten. Dus meet je voeten zo af en toe eens op om te kijken wat voor maat je precies hebt. Wat naast dat voeten kunnen groeien, kunnen ze ook weer langzaam krimpen.

Ga pas voor uiterlijk nadat je zeker weet dat de schoen goed zit

Als je dan de juiste maat weet in schoenen, moet je op zoek gaan naar schoenen die veel ondersteuning geven. Er moet een stevige hak onder zitten, een goede bodem en de neus moet ook niet te slap zijn. Als dit allemaal klopt, kun je gaan kijken naar wat je mooi vindt. Heb je al een tijdje een oogje op beige sneakers dames en zitten ze nou ook perfect en geven ze voldoende steun? Dan weet jij dat je deze zo snel mogelijk naar de kassa kan brengen en kan afrekenen.