Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Mijn telefoonhoesje bedrukken

telefoonhoesje bedrukken

Laatst vond ik een site waar een telefoonhoesje bedrukken mogelijk was om te doen. Heel toevallig want ik was opzoek naar een nieuwe cover voor mijn mobiel. Ik had namelijk mijn gsm vorige week laten vallen, het hele scherm was helemaal in scherven. Echt verschrikkelijk dat dat gebeurde want hij was net een maand geleden ook al gemaakt. De eerste keer had ik heb laten vallen toen ik aan het hardlopen was. De tweede keer liet ik hem vallen toen ik aan het fietsen was naar mijn wertelefoonhoesje bedrukkenk. Ik wist dat het tijd werd om toch echt bescherming voor mijn mobiel te gaan kopen want dit kon niet langer. Het is natuurlijk heel zonde om elke keer zoveel geld te betalen voor een nieuw scherm.

Eindelijke goede bescherming

Alle dingen in de winkel vond ik altijd maar niks dus ik besloot om een telefoonhoesje te laten bedrukken. Zo kon ik zelf uitkiezen hoe hij eruit kwam te zien. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn dus ik telefoonhoesje bedrukkenging gelijk aan de slag. Na lang zoeken heb ik uiteindelijk een leuke foto van mijn vriend uitgekozen. Omdat ik het zo leuk vond maakte ik er ook een met een foto van mijn zusjes. Omdat ik al samenwoonde zag ik hen niet heel vaak dus daarom leek dat mij leuk. Toen mijn bestelling binnenkwam was ik erg enthousiast over het resultaat. Ze zagen er beide namelijk echt prachtig uit. Ik ben heel blij dat mijn mobiel nu goed beschermt is.