Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Hoe vermaak je je kinderen nu alles weer mag?

Speelgoed buiten

Hoewel we eigenlijk net begonnen te wennen aan de nieuwe situatie zoals we die kenden, zijn we allemaal blij dat de gang van zaken weer een beetje op het oude normaal begint te lijken. Dat betekent dat de kinderen weer naar school gaan, naar de sportclub en iedereen weer naar werk gaat waar dat moet. Er blijft natuurlijk de thuiswerk verplichting gelden, of ja eigenlijk was het een nadrukkelijk advies. Hoe dan ook, de kinderen zijn nu weer veel vaker thuis. Hoe houd je ze bezig zonder zelf gierend gek te worden? Twee woorden: speelgoed buiten. Dat is de oplossing.

Speelgoed buiten

Wat houdt dat eigenlijk in ?

In feite is buiten speelgoed gewoon speelgoed, en zou je ook het speelgoed van binnen mee naar buiten kunnen nemen, echter is dit hier niet voor gemaakt. Dat houdt in dat het snel kapot kan gaan door bijvoorbeeld zand of vocht. Speelgoed voor buiten is een vrij breed begrip, hier kun je alles onder scharen van radiografisch bestuurbare auto’s tot zandbakken en klimkastelen. Kortom, er is genoeg waarmee kinderen zich ook buiten kunnen vermaken.

Veiligheid?

Een van de meest belangrijke kwesties die speelt bij ouders als het gaat om onbekende zaken, is natuurlijk het puntje veiligheid. Je wilt je kinderen immers niet laten spelen op iets wat gevaarlijk is of waar ze zich erg aan kunnen bezeren. Hoeveel kinderen zich natuurlijk op deze leeftijd horen te bezeren om veerkracht op te bouwen voor infecties, moet het desondanks zo veilig mogelijk zijn. Gelukkig is dit iets waar al over na is gedacht en wat is vastgelegd in de wetgeving. Alle speelgoed voor buiten moet dus ook voldoen aan eisen die gesteld worden door de overheid, hier wordt ook op toegezien, zo weet je zeker dat je kinderen nooit een onnodig risico lopen.