Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Light… Camera… Action!

Filmen doe je tegenwoordig overal. Om vast te leggen voor het nageslacht, om vast te leggen voor nu, voor Facebook, Youtube, Instagram. Dat willen we altijd in de best mogelijke kwaliteit en onder alle omstandigheden. Dan is het goed dat de innovaties elkaar snel opvolgen. Neem bijvoorbeeld de actioncamera GoPro HERO. Een camera die je belevingswereld eenvoudig en gebruiksvriendelijk omzet in beelden die je met de hele wereld kan delen. Niet voor niets een van de beste modellen op de markt!

 

Voor iedereen

Professioneel filmen is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor mensen die er voor gestudeerd hebben en in het bezit zijn van een dure camera. Met de apparaten van GoPro, geesteskind van Nick Woodland uit Californië, is het voor iedereen mogelijk vanuit een eigen Point of View (POV) te filmen. De camera, die als een extra paar ogen aan praktisch elk object kan worden bevestigd, opent deuren naar unieke perspectieven die je met je handheld camera of je telefoon niet voor mogelijk had gehouden! Een aangename verrassing voor de groeiende groep mensen die op creatieve manieren de wereld om zich heen vast willen leggen. Zeker met de GoPro HERO. Geen gezeul met zware camera’s die altijd in de weg zitten, maar een handzame lichtgewicht camera die filmt op 1140P30, 1080P60 en 720P100 en met een lange filmduur. Filmen wordt een genot in plaats van een spieroefening voor je armen!

 

Goed-koopje

Omdat filmen steeds meer gemeengoed wordt en er steeds meer vraag is naar kwalitatief goede manieren van filmen, gaan de kosten voor geavanceerde camera’s steeds verder omlaag. Uiteraard betaal je voor kwaliteit, maar als je kijkt naar de GoPro HERO zie je dat je voor een geavanceerde, kwalitatief uitstekende en betrouwbare camera geen miljoenensalaris meer nodig hebt. De producten van GoPro zijn geen onbereikbaar ideaal, maar binnen handbereik voor iedereen!

 

Alles even effectief!

Zoveel situaties, zoveel invloeden. Of je nu in de zon staat, op twintig meter diepte zwemt of door een windhoos rijdt: de kwaliteit van wat je fotografeert of filmt moet altijd even hoog zijn. Maar als je net aan een kabel van een rots abseilt of je kano in een woeste waterstroom recht probeert te houden, heb je daar niet altijd tijd of aandacht voor. Daarom heeft de gebruiksvriendelijke GoPro HERO Auto Low Light Modus, een ‘slimme assistent’ die er voor zorgt dat de camera zich onder elke omstandigheid aanpast aan het licht en de omgeving voor een optimaal beeld. Zodat je je handen altijd vrij hebt voor belangrijker zaken. Nog zo’n slimmigheidje is de QuickCapture Modus, een functie die zorgt voor een snelle opstart van de camera, zodat je direct kunt beginnen met filmen. Twee seconden slechts, en de eerste foto kan al worden gemaakt. Ook handig voor het maken van TimeLapse foto’s; automatisch maakt de GoPro binnen enkele seconden duizenden foto’s. Wie zich graag op het terrein van foto’s en film begeeft kan, ontdekt een wereld vol nieuwe