Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Kerstpakkettenplaza had precies wat ik zocht!

Kerstpakkettenplaza

Onlangs heb ik kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza besteld. Ik kwam op deze website terecht omdat ik op zoek was naar mooie wellnesspakketten voor mijn medewerkers. Dit leek mij een leuk idee omdat ik eigenarasse ben van een beautysalon en hier werken alleen maar dames. En welke vrouw wordt er nou niet vrolijk van een mooi wellnesscadeau?!

KerstpakkettenplazaMooie Rituals pakketten bij Kerstpakkettenplaza

Toen ik zag dat de pakketten van Kerstpakkettenplaza onder andere bestaan uit Rituals producten, werd ik nog enthousiaster. Zelf gebruik ik de bodylotion van dit merk en daarom wist ik zeker dat mijn collega’s dit zouden waarderen. Gelukkig had ik redelijk wat budget over om een leuk pakket voor iedereen te bestellen. Daarom heb ik gekozen voor het Rituals Ayurveda pakket van €22,90. Dit pakket bevat een grote verpakking douche olie en douche schuim, een grote pot bodycrème en een heerlijke scrub. Ik kon niet wachten om mijn collega’s te verblijden met dit uitgebreide pakket!

Al te bestellen vanaf 6 stuks!

Al snel kwam ik erachter dat Kerstpakkettenplaza een minimale afname van 6 stuks hanteert. Ik ben veel groothandels tegengekomen waar ik om deze reden niet kon bestellen. Ik heb immers maar acht werknemers. Kortom, mijn keuze was snel gemaakt!

Kerstpakkettenplaza Daarna volgde het bestelproces. Ik las op de site dat het mogelijk is om de kerstpakketten om individuele adressen te laten bezorgen en het leek mij leuk om ze op deze manier te verrassen. Ik besloot om eerst een offerte aan te vragen om te kijken hoeveel dit zou gaan kosten. Al binnen vijf minuten had ik een op maat gemaakte offerte in mijn mailbox. Ik ben direct akkoord gegaan en kon vervolgens zelf de adressen van mijn medewerkers invullen.

Op de dag voor Kerst werden de pakketten bij mijn medewerkers bezorgd en werd ik overspoeld door leuke reacties. Dit is dus zeker voor herhaling vatbaar! Naar mijn mening is er voor ieder bedrijf, klein of groot, een passend kerstpakket te vinden bij Kerstpakkettenplaza.