Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Eén goede pen is genoeg

Vijf flut balpennen in je tas en nog moeten zoeken naar de juiste pen die zonder vlekken schrijft. En natuurlijk altijd op een moment dat je haast hebt. Dan mag je blij zijn dat je er zonder inktvlekken op je handen , tas of kleding vanaf komt. Herken je dat? Dan moet je er toch een andere strategie op los laten. Investeer eens een keer in één goede balpen. Ga een Luxe pen kopen die betrouwbaar en ook nog eens duurzaam is. Eén die altijd schrijft en waar je zo zuinig op bent dat je hem altijd op een vaste plaats in je (laptop) tas opbergt en hem dus nooit hoeft te zoeken. Het scheelt een heleboel frustratie en staat nog veel professioneler ook.

Navullingen dragen bij aan duurzaamheid

Onze samenleving staat er bol van: wegwerpspullen. Plastic bekers en rietjes zijn al in de ban gedaan. Flesjes water kunnen ook als hervulbare variant prima mee. Eindeloos veel afval waar we vanaf moeten. Een manier van consumeren waar we omwille van milieu en duurzaamheid vanaf moeten. Een kwaliteit vulpen kun je goed inzetten als duurzaam artikel. Ja, één keer in investeren en daarna eindeloos lang veel plezier van een pen met een parker vulling. Bovendien staat het goed om zo voor de dag te komen. Voor jezelf en voor je werkgever, de klanten zullen het kunnen waarderen als verantwoorde keuze voor milieu en een schone wereld.

Vulpen als visitekaartje

Wie zijn klanten langs gaat voor het werk, zal stille bewondering oogsten wanneer er een kwaliteitspen als de cross vulpen uit je tas komt. Notities maken van een gesprek of een deal ondertekenen krijgt zo meer cachet. Het straalt geen oppervlakkigheid uit maar hart voor de zaak en serieuze aandacht voor het geschrevene. De klant voelt zich als vanzelf serieus genomen. En klant is koning.