Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Stoere Timberland herenschoenen

timberland herenschoenen

Samen met een vriend van mijn ben ik opzoek gegaan naar stoere Timberland herenschoenen. Wij hadden die namelijk voorbij zien komen op internet en wij wilde beide wel een paar aanschaffen. Wij gingen namelijk deze vakantie samen op vakantie om bergtochten te maken. Daarvoor is het wel handig om goede stappers te hebben waar jij veel grip mee hebt. Ook vonden wij het belangrijk dat onze voeten warm bleven en wij wisten toevallig dat deze stappers ook winddicht waren. Omdat wij zelf niet zoveel van mode afwisten vroegen wij een vriendin van ons om hulp. Zij kon ons vast wel helpen om een goede keuze te kunnen maken.

timberland herenschoenen

Goed advies

Een week later zaten wij met zijn alle achter de computer van onze vriendin. Zij had ons uitgenodigd om gezellig bij haar te eten en de Timberland herenschoenen uit te gaan zoeken. Ik vond het leuk dat zij altijd zo gastvrij was voor iedereen, ik kwam daarom ook graag bij haar thuis. Zij raden aan mijn vriend een laag model aan die cognac kleurig was. Ik was er helemaal mee eens want het paste erg goed bij hem. De stapper die zij het beste bij mij vond passen was een wat hoger zwart model.

 

Meer verhalen