Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Snackmobiel voorziet jou graag van eten

Snackmobiel

Bij Snackmobiel ben je aan het juiste adres wanneer jij eens heerlijk wilt genieten van een frietje of kroket tijdens een feest. Dit bedrijf kun je namelijk inhuren op locatie! Hierdoor kun jij er goed voor zorgen dat jouw gasten onbeperkt gebruik kunnen maken van deze dienst. Benieuwd geworden? Boek dan hier ook jouw frietwagen!

Ons eerste keer

Snackmobiel

Voor een paar jaar geleden waren wij druk opzoek naar eten voor ons feest die wij aan het organiseren waren. Een normale catering inschakelen zagen wij niet gebeuren aangezien wij hier niet zelf van houden. Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken naar een andere oplossing. Al vrij snel ben ik terecht gekomen op de website van Snackmobiel. Op deze website kun je een frietwagen huren die vervolgens voor jouw deur de patat gaat bakken. Dit leek ons een perfect idee waardoor wij dit hebben geboekt.

Snackmobiel heeft ruime keuze

Als je op de website van dit bedrijf kijkt, dan zie je een aantal menu’s waaruit je kunt kiezen. De een wat luxer en uitgebreider dan de ander. Toch blijven de kosten alsnog aan de lage kant en dat is wel zo prettig. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om vaker gebruik te maken van deze dienst. Zo ook over een kleine twee weken. Dan komt namelijk een vriend van ons na vijf jaar uit het buitenland op visite. Dit willen wij met z’n alle gaan vieren! Snackmobiel is ingeschakeld en de datum is bij iedereen bekend. Onze vriend weet alleen nog niet dat wij dit allemaal hebben georganiseerd.

Meer verhalen