Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Mijn rijbewijs B green ik cadeau

rijbewijs b

Het beste cadeau dat ik ooit heb gekregen is toch echt het behalen van mij rijbewijs B. Natuurlijk moest ik hier eerst kei hard voor werken en op de dag van mijn verjaardag ben ik gestart met de proefles. Hier kwam ik erachter dat autorijden er een stuk makkelijker uitziet dan dat dit in werkelijkheid is. Gelukkig had ik een erg enthousiaste rijinstructeur die met alle geduld met mij aan de slag ging. Als ik nu nog terug denk aan hoe vaak ik de rem intrapte in plaats van de koppeling dan moet ik erg lachen. Enfin, omdat ik in de wintermaanden mijn lessen heb gevolgd, hebben mijn ouders (waar ik dit cadeau van heb gekregen) gebruik gemaakt van de aanbieding die op de website staat.

rijbewijs b

Opnieuw in de zenuwen voor het afrijden

Ik kon niet wachten om mijn rijbewijs B te kunnen gaan halen bij het CBR en ik besloot dan ook goed mijn best te doen bij elke les. Na een tijdje kreeg ik het echt onder de knie en ik leerde steeds sneller. Het onzekere ging langzaam weg waardoor de weg naar het CBR steeds korter werd.

Op de dag van het afrijden waren alle zenuwen weer terug. Omdat ik zo graag wilde slagen lag de druk erg hoog. Mijn ouders hebben beloofd dat ik in hun auto mag rijden als ik in één keer slaag. Toen ik naast de examinator plaatsnam en wegreed bedacht ik mij dat ik gewoon moet rijden alsof het een les is. En wat denk je? Geslaagd!

rijbewijs b