Cadeau Legend

Legend Cadeau Tips

Lekker uit eten Nijmegen

uit eten Nijmegen

Ik ging laatst voor het eerst lekker uit eten Nijmegen met mijn schoonfamilie. Sinds een maand hebben mijn vriend en ik een relatie. Ik had nog nooit eerder zijn ouders ontmoet, dus toen hij mij mee vroeg naar de verjaardag van zijn vader vond ik dat best spannend. Mijn vriend vertelde mij dat ik me echt geen zorgen hoefde te maken en het allemaal vast wel goed kwam. De dag van de verjaardag gingen we samen met de auto naar het restaurant waar we zouden eten. Daar zat zijn schoonfamilie al op ons te wachten. Het gebouw zag er van binnen echt super leuk uit en de sfeer was heel fijn. De ontmoeting met iedereen was echt heel leuk, ze waren allemaal erg aardig.

uit eten Nijmegen

Heerlijke maaltijd

We zaten aan een lange gezellige tafel in het restaurant met wel tien mensen. Ik was nog nooit eerder uit eten geweest in Nijmegen, maar ik vond het een super leuke ervaring. Om de beurt gaven we onze bestelling door en enige tijd laten zaten we allemaal te genieten van ons gekozen gerecht. Ik had zelf gekozen voor een super lekkere steak. Mijn vriend had die aangeraden omdat hij die ook al vaker op had. Hij vertelde dat ze hier voor elke verjaardag kwamen omdat het echt hun lievelingsrestaurant was. De bieding was echt super vriendelijk en het keukenpersoneel heel goed. Zijn vader kende ook eigenaar van het restaurant goed dus daar hebben we ook nog enige tijd mee zitten praten. Al met al een geslaagde avond.

uit eten Nijmegen

Meer verhalen